Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens fjäril

"Personen" skapad av en kokong

av minnen, tankar, känslor och vanor

kastar en skugga av rädsla och begär

Men seendet som alltid är här

kan se igenom kokongens sfär

och bryta dess fängslande trans

Befriad flyger kärlekens fjäril ut 

i klarhetens och glädjens himmel




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-28 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP