Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lätta utvägen

Jag tar inte
den lätta utvägen idag
Jag antar att det inte
är en överaskning
att jag inte
behöver "imorgon"
Tror du att alla
drömmer om
den stora kärleken?
En tvillingsjäl
som stannar kvar
hur mycket brister
jag än har?
Bli inte överaskad
om vi avskyr imorgon
då alla lätta utvägar
har försvunnit
Vad är framtiden?
Kanske bättre än nu




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta