Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

memory

förgätmigej och ängs(lig)nejlika
det är så lätt att ramla
fångas upp av gråa moln
och liksom föras bort

svårt att minnas såret
ej endast ett färgglatt förband

ibland blir det som man tänkt sig
då blommor vissnar
och sår läker bort
när minnen för dig dit de vill

oh nej, förgät mig ej
förskön(ingen) igen




Fri vers av äpple
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äpple

Mina favoriter
Lunchrast 1