Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rörig


ågre

kastar tidens sång, å låter den gå, tar en klunk av fröjd, känner mig aldrig nöjd, låt oss springa ikapp me livet inatt, bara tröstlös sorg, bär den i din korg, det börjar kännas trött, alla känslor man mött, ja ser dagens ljus, susar bara förbi, av en gammal svid, jag lider i dig, det svider för mig, i min strupe fröjden rinner , och av dess rus hjärtat brinner, så famna mig nu , ja faller för du...




Fri vers (Fri form) av niklas b
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niklas b
niklas b