Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Virket som skulle flottas i älvarna, märktes med "ägarmärke" - inhugget i stammen - för att sedan vid gallringsbommen sorteras/åtskiljas efter respektive ägarmärke.


De korsmärkta går till Gud

Som när de ägarmärkta stockarna

i Luleälvens flottning kom till

gallringsbommen i

Sunderbyn, och

ägarna fick

sitt


så är det också när livsresan är slut:


de korsmärkta

går då till

Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld