Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte bli frälst

utan

frälsare

JESUS Kristus är Frälsaren

för evig

tid.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 09:12



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
papillon, testa själv. Från Guds sida är Du inbjuden! Mvh S-E
2010-12-29

    papillon
Grunden för din argumentation är att allt som står skrivet i bibeln är sant. Man kan med precis lika usel trovärdighet hävda att allt som står i Koranen, Prinsessornas kokbok, Mein Kampf eller Das Kapital också är evig sanning.
2010-12-29

    Sven-Erik Sköld
papillon, pröva själv/testa sanningshalten!

JESUS: "Den som tror på mig, har vittnesbördet inom sig själv" Joh. "Den som har Sonen, han har livet. Den som inte har Sonen, har inte livet" JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet".
2010-12-29

    papillon
Det finns inte ens en antydan till bevis på att någon enda människa har blivit frälst genom JESUS (eller någon annan) - det är bara en from förmodan från ett antal förryckta fanatiker från Paulus och framåt.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld