Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Hjärtslagen går på repeat.
I takt med paniken
Dämpar det all tröst
Och slår sönder oss innifrån.
Till en trasig värld
Där Satan dansar ikapp med förståndet
Ett hånskratt som ett bevis för trasigheten
En stilla viskning, ett dämpat skrik
Och jag blir bortglömd, ensam kvar


(Och jag sjunger ikapp med hjärtslagen.
Någon måste ju orka andas för oss två.)




Fri vers av Vapenbroder
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 10:15



Bookmark and Share


  PPQ
stark text
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Vapenbroder