Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 Pet. 1:19 "Så mycket fastare står nu också för oss det profetiska ordet; och ni gör väl om ni aktar på det, som på ett ljus som lyser i en dyster vildmark"


Kristi försoning lyser som ett varmt välkomstfönster

hemma, en kall

vinterkväll.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 11:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utomordentlig illustration.
Men jag tror vi behöver byta gardiner.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld