Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den värld av mörker

Jag kan känna hur mitt hjärta
löses upp för att du
ska kunna se
mitt inersta rum
Jag är inte rädd längre
för det skrämmande ljusa
i den värld av mörker
som är min tillvaro
Dina ögon brinner
Jag faller än i deras djup
utan en önskan
att någonsin räddas
Jag kan känna dina läppar
följa min amorbåge
hur de pulserar
mot mina nervtrådar
Det är ingen skam
att låta åtrån få fritt spelrum
vibrerar din röst i mitt värkande öra
Nej,endast åtrån räknas
i en värld som den här
Vi stillar vårt begär i en galen minut




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta