Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlare



sågar sågar sågar sågar sågar sågar sågar sågar
stubbar stubbar stubbar stubbar stubbar
barrar barrar barrar barrar barrar
kvistar kvistar kvistar kvistar
klyva klyka
klyva klyka
klyva klyva klyva klyka
varför varför varför varför varför
förvar förvar förvar förvar förvar
eldar eldar eldar eldar eldar eldar eldar
staplar staplar staplar staplar staplar staplar
sågar sågar sågar sågar sågar sågar sågar sågar




Fri vers av Walde
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walde
Walde