Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemfärd

Jag följde dig till tåget
såg dig ta rulltrappan
gick hem i mörkret
ensam,
men ändå inte..
något av dig
är kvar
här hemma..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-29 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra