Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäcken

Min smärta,
min goa smärta
behövs inte mer,
jag har min egen
styrka,
min egen kraft,
jag är livet,
jag är värd
att levas..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra