Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behövs

Min livskamrat
levande bredvid mig,
vi har lyckliga stunder
av kärlek, äkta kärlek
utan hot
utan rädsla
utan begär
bara sann tillit
till varandra.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra