Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlantvågor

Vågornas styrka
öronbedövande
mäktiga,
stora,
med vindens hjälp
och klippornas stöd
hamnar saltstänket
på mig…
som ryser av
välbehag och tjusas
av det naturligt vilda..
på behörigt avstånd.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-29 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra