Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axel




Smakar kvällen gull och kubapapper så säg alp!
Det finns inga andra sätt;
Jag älskar dig som min allra bästa livsbroder!




Övriga genrer av G. de La Vergne
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan man säga touché ?
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

G. de La Vergne
G. de La Vergne