Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nora


Aldrig har det funnits så mycket snö
och så många ensamma stunder
som dagarna och nätterna efter.

Det tycks som om staden finner sitt nöje
i att förläna mig dessa förhatliga gåvor.

De högt tidlösa och i is uppsatta, har dömt mig
till ensam soldat.

Till poesi, teater, musik och evig ensamhet.




Prosa av G. de La Vergne
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G. de La Vergne
G. de La Vergne