Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

I djupet av mitt hjärta är murarna höga
dom stått där länge och väl försvarade

Nu kommer hon med solen
och lockar hjärtats skratt

Krigarna på murarna hårdnar i ansiktet
en ny attack är på väg

Med rop och glädje hon lockar lusten
att igen leva på riktigt

Vågar jag denna gång
vågar jag älska
vågar jag leva






Fri vers av Den Svarta Pantern
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Svarta Pantern

Senast publicerade
Våga
Att förlåta
I mörkret
* Se alla