Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är slutstationen

för oss alla

men alla stannar

inte kvar där, utan reser

vidare, till den egna

slutstationen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-30 13:58



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Fint med omtanke. Mvh S-E
2010-12-30

    Sven-Erik Sköld
Ja, jackie, det är min övertygelse: baserad på Guds Ord, och bekräftad av JESUS Själv: av Hans lära. Mvh S-E
2010-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Man ska vara försiktig med att kalla Gud för lögnare.
Jag fick själv äta upp att jag gjorde det.
Men nu har jag slutat bråka med Gud.
2010-12-30

    Sven-Erik Sköld
Alla, utan undantag, kommer vi att ställas inför Honom! och för alla var Han och Hans himmel det avsedda slutet; men många kommer tyvärr att fortsätta vidare, till sin egenvalda ändstation. Mvh S-E
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld