Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

Det är slut
"Vi" varade i 3 månader
Visst, det var toppen, de där 3 månaderna

Men sättet du gjorde slut på
Det var ett helvete

Kl 9, en måndagsmorgon
Via SMS

Fan för dej




Fri vers av Somlike Life
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-30 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life