Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag passar inte in

jag sitter och gråter när jag skriver detta
jag vet inte vad det är dom inte fattar

jag passar ju inte in, kan du inte förstå
det spelar ju ingen roll så jag kan ju lika gärna gå

jag kommer alltid vara skild från alla andra
jag önska jag kunde vara stark utan att ramla

jag vill inte vara annorlunda, men jag kan ju inte heller ljuga
jag kan bara vara mig själv, även om det inte verkar duga

hur kan du säga att jag passar in
jag vill bara krypa ihop och låsas att jag inte finns

jag sitter och torkar tårar när jag skriver detta
för det är svårt att ord på mina tankar sätta




Fri vers av Somlike Life
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life