Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2011

2011

Redan? Det känns som om det var nyår 2010 nyss...
Det bara springer iväg!

..är det därför alla är så stressade?
Usch va tråkigt!

Men det är väll så vi egentligen lever

Vi är tidens slavar




Fri vers av Somlike Life
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somlike Life
Somlike Life