Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steget efter

tom, hal gata
några steg efter
om du bara visste vad jag tänker

ögonen
glansiga trötta
100 meter kvar
etthundra meter kvar att
spara något, rädda något

försöker hinna ikapp
men benen vill inte bära
för mig oåtkomlig, onåbar
och kanske kan du inte hjälpa det

du säger att du aldrig ska stanna ännu en vinter här
det enda jag tänker
är att jag inte kan överleva en vinter till utan
det här, det jag saknar namn för
rökdoften i luften
lägger sig som ett skydd
i hår, mot kläder
som en påminnelse om
att det har hänt det är verkligt

ändå är jag
fast i busskuren, fast mot marken
än en gång
några steg efter






Fri vers av anw
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-31 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anw
anw

Senast publicerade
steget efter
scenario
* Se alla