Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

det bränner
i ögonen
men inga tårar rinner ner
det svider
i själen
med det kan ingen jävel se

hjärtat är trasigt
mitt inre är i sorg
allt känns konstigt
och fel

jag vet...
det var
jag
som sa sista ordet
det var
jag
som slutade det hela
det var
du
som ville fortsätta
men jag
jag sa nej

men ändå sitter
jag
och lider
för jag vet att jag förstörde dig




Fri vers av T.R.
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-04 11:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus ser.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

T.R.