Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystheten-

Den stora tyst heten råder
över allt
även
när det så väl behövs talas.

Det sägs att det är bäst
att vara tyst,
att inte samtala,
det kan bli för mycket
för alla.

Därför förblir det tyst.

Men tystheten kväver långsamt,
och orden svävar bort.
Det talas i stället ordlösa ord
i tankarnas värld.







Fri vers av Havsvinden
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-31 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvinden