Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något nytt

Det känns som en kärleksrelation

något nytt som andas
i mig

Jag dansar med Gud

och han dansar tillbaka

något stort som växer

en stor inre kärlek

något
nytt
har
börjat




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 11:50



Bookmark and Share


  PPQ
den här är unik i sitt slag jag gillar känslan vibben
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja