Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISEBELGNÄLL

isebelgnäll

från en ensamcell

biter inte alls

på en himmelsk rebell

isebelgnäll

from the pits of hell

himlen slår tillbaka

en träffsäker smäll

 

 

fientlig till all smörjelse

och inbilskt infernaliskt

nu samlar hon sitt hov igen

agerar teatraliskt

en äkta gammal drama queen

och eldsprutande drake

hon gillar bara knähundar

och inte män med stake

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     22/8 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-01-01 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP