Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAPARENS NAMN ÄR JESUS

jag är liten

Du är stor

mycket större

än vi tror

men när Du till

jorden for

så blev Du min

storebror

LARZ GUSTAFSSON 22/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-01 17:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänk att vi delar samme bror :)
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP