Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt känslan

Jag hade glömt den

känslan av mindervärdeskomplex
och
den stränga känslan av
att man var en syndare

känslan av att känna sig utanför gruppen
inte vara med i gemenskapen
utan utanför den

kom ihåg den igen
nu när jag läste i ett forum.

Jag vill ju vara stark och fri

en stolt fågel

för den skull inte på en hög häst

en ödmjuk stolt fågel

älska mig själv som jag är

som den jag blivit

som den jag varit

som blivit jag



älska mig själv

precis som jag är




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-01 19:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så svårt..o så nödvändigt.. att få må bra med/i sig själv. Älska sig själv..en livskonst att ständigt öva på.
2011-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Höjden av ödmjukhet är ju att bekänna att man är en syndare och sedan bli fri.
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja