Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vem du är...nu får du veta vem jag är



Till dig som läser



mellan raderna här är



några ord till dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-01 19:37



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..då är vi nog ganska lika.. Två sökande..som funnit en del..men fortfarande famlar blint emellanåt...
Genialisk tanke..i få rader..
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP