Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressed

As days and years pass by,
my hopes of being revived crashes down,
the mirror don`t lie,
my soul´s out,
time to move on,
my last round,
problems everywhere,
so fuck life.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Michael M
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-01-01 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael M