Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När frukten faller från grenen

Det tar tid för en frukt att mogna

men endast ett ögonblick för den att falla

Vi har mognat när vi vågar släppa taget

om grenen av identifikationer med minnen

och projektioner av oss själva

Då faller vi in i enkelhetens vara

och ser världen klart utan tankens värderande filter

En vilkorslös glädje spirar i vårt hjärta

och kärlek är kaptenen som styr vår färd




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som att stillsamt vila
vid en stilla flod
öppna du din
klokvackra
visthusbod
2011-01-06

  Elaine.S VIP
Väldigt tänkvärt "Vi har mognat när vi vågar släppa taget"
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP