Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utrymme

jag får inte plats i mig själv, och nu vill de isolera mig
tankarna flyter ut i händerna, greppar fel saker
synen är förvriden, huvudet snurrar
men hjärnan står still

den har inte flyttat sig på länge
den stannar när tankarna springer
när saker som inte borde hända händer
och jag vet inte var jag är

detta skulle aldrig hända
det är inte den jag är
jag gör inte sådant



men å andra sidan, vem fan är jag?




Fri vers av yotl
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yotl