Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min rymd, utan nyckel

jag visar vem jag är
säger vad jag tänker
står för det jag gör
och jag hatar att det resulterar i inre katastrof
jag kan inte ändra mig
och jag borde inte
för jag växer till att bli den människa jag vill vara
allt medan ångesten tar över mer
bara för att människor inte förstår

det är svårt att bli hörd när man inte kan tala
det är svårt att tala när ingen vill höra
jag känner mig som inget alls.



min rymd byggs upp mer och mer
jag vill inte bli instängd där ensam
speciellt inte för att jag är ärlig
visar respekt
vill glädja
vill hjälpa
har drömmar
försöker



försöker leva




Fri vers av yotl
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-09 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
någonstans på vägen
strömmar gåvorna tillbaka
i den som skänkt gåvors riktning..
2011-10-14

  Maria T
Så fint att växa till
allt mer och vilja leva
2011-07-10

   
Snyggt! Tycker mycket om.
2011-07-10

    ej medlem längre
keep going!!
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

yotl