Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPILLRORNA

släpper in fler stormar

har mig själv att skylla

jag har mycket högre

ideal att hylla

låter stormar härja

i ett sargat sinne

smutsen har fått färga

nästan allt härinne

kommunikationen

är numera bruten

jag ser postiljonen

han är sönderskjuten

telestolpar knäcktes

som de varit stickor

alla speglar spräcktes

dessa fräcka flickor...

LARZ GUSTAFSSON 3/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-01-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP