Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TROR DÄRFÖR TALAR JAG

 

 

 

 

 

 

 

egentligen är det inget att debattera

jag vet vad jag har upplevt

och på vem jag tror

egentligen är det inget att diskutera

jag vet att jag är liten

men att Gud är stor

jag kastar min bevisbörda på min Fader

för den var Hans från början

den var inte min

jag hälsar allesammans med dessa rader

jag önskar att den tro jag äger

ska bli din

LARZ GUSTAFSSON 090310






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-03 21:44



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar dikt!!! Önskar att alla i hela världen skulle ta till sig det/B
2011-01-04

  Pilgrim
Jag tror på dina ord
jag läser dem
jag känner.

Fint dikt
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP