Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomorrow i'll be gone

tisdag 05:12
vodka och atarax
tre timmar innan inläggning


hur kan man förstöra sig så mycket?




Fri vers av yotl
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 05:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar det dokumentära, momentana -
2011-01-04

  Monticha
atarax är inprincip värdelöst ju... D:
jag gillar dina texter.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

yotl