Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET BLODRÖDA KORSET

färgat av Jesu blod

är det ena passerkort

som berättigar till inträde

i Guds himmel: det är utställt

av Gud själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 09:51



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
SANT! Larz!
2011-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen om korset kan aldrig nog betonas.
2011-01-04

    Sven-Erik Sköld
jackie, Du skriver Dina texter, och jag mina. Ha en bra dag! Mvh S-E
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld