Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna sig hel

är min högsta önskan
just nu

jag söker
efter
friden

men den verkar
springa ifrån mig

och jag kan inte springa
lika fort

jag är


trött




Fri vers (Fri form) av Pelargonlilja
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-04 10:57



Bookmark and Share


    Smurfo
Jag gillar enkelheten i den här texten. Bra!
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Pelargonlilja
Pelargonlilja