Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snöflinga i munnen



Tanken flög i mig
när snön föll vart är den på
väg och vill den dit




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-04 13:35



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ja.det kan man fråga sig. kanske vi istället ska tycka synd om all snö som faller istället för att klaga på den *L* .Tänk om den faller till ingen nytta/B
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP