Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hets mot Armstrong


Hej! Mitt namn är Edwin Eugene Aldrin. Mina vänner, som mestadels är digitala, kallar mig Buzz. Jag gillar namnet Buzz och hatar namnet Armstrong.


På nätterna har jag som vana att hemsöka Armstrong och kissa på hans hus. Jag sprider miljoner miniatyrer av mig själv över hans rosenbuskar och spottar på fönstren. Jag river sönder böcker som avhandlar aset och sammanfogar bladbitarna i satanistiska mönster på gräsmattan. Jag vill bränna banditjävelns boning. Jag har ett flertal gånger dränkt in detta helvetets högborg med bensin och stått med flammande sticka i hand, men jag har aldrig vågat tända fyr. Armstrong - du är vår tids största förbrytare.


Mitt skägg är snyggare än ditt, din tönt. Muslimska män, ortodoxa judar, eller bara allmänt skäggintresserade, stannar upp på gatan för att beundra min felfria ansiktsbeklädnad. Jag överväger konvertera till någon av de tre största religionerna, då jag anser krigsföring vara av ädlaste, estetiska konstformer. Jag besöker NASA:s högkvarter för att ställa dumma, påhittade frågor gällande visum till mars och finner relativ tillfredsställelse genom att konstatera att NASA:s anställda är en skock idioter med näsan i vädret och hjärnan i arslet. Dessa människor är hycklare. De är avskum.


Dagtid finner ni mig med största sannolikhet utanför Armstrongs villa där jag demonstrerar mot hans övergrepp. Jag har byggt plakat av wellpapp och skrivit "månen tillhör Buzz" och "du var NOG först". För det värsta jag vet är fusk. Lita på att jag omedelbart ringer polisen om folk tränger sig i karusellkön på nöjesparken. Lita på att jag hämnas genom att kleta sockervadd i förövarens hår och samtidigt kväver eventuella motangrepp genom att visa pistolen i min innerficka.


Jag skriver ner ditt namn, Armstrong. Du står på min lista. Jag ska jaga dig i saharas öken och vägra dig vatten. Jag ska för evigt kleta avföring på ditt kändisskap.




Prosa av grimasch
Läst 326 gånger
Publicerad 2011-01-04 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grimasch