Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kung är kung

på grund av den

lagstiftning

vi har:


grundad på ett demokratiskt

fattat beslut: de som vill

ha en förändring får

därför angripa

lagen

och inte kungen, som nu

är utsatt för vuxenmobbning:


en ren ynkendom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-04 19:41



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Scorpio, Du tar då i.. frågan handlar inte om kung eller ej, utan om hur man - som vuxen - beter sig mot en medmänniskan, kung elle inte. Mvh S-E
2011-01-04

    ej medlem längre
Här hade jag faktiskt väntat mig att få höra något om Jesus, men "vår kung" är tydligen någon helt annan...Och den påstådda vuxenmobbningen av Carl Folke Hubertus etc. behöver du dig definitivt inte oroa dig för. Det här landet är fullt av lismare och rojalistiska rövslickare som fullkomligt älskar att vara undersåtar, så det är ingen slump att kungen ifråga aldrig ens behöver använda toapapper. Och eftersom pöbeln dessutom av naturen verkar behöva något att se upp till så kanske det t.o.m. är av godo så att de därmed inte ställer till några bekymmer.

Till Lars härunder kan jag bara säga att han kanske borde börja fundera på att skaffa sig ett jobb. Carl-Philip behöver visst en ny kaffeflicka, och det vore onekligen en synnerligen hedervärd och lämplig sysselsättning för en gammal surmulen och avdankad punkbracka...
2011-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Det är så typiskt Sverige och svenskarna att man går till attack på detta sätt och riktar angreppen åt helt fel håll.
Denna missunsamhet och avundsjuka som hela tiden sticker upp sitt tryne.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld