Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klapprande hjärta

Två grova händer fasta i greppet runt min midja
men livet får han inte röra
med omsorg brisen bär i sin berörning av en vidja
en viskning endast ämnad för mitt öra



I ljuset blir jag lyft för att få spinning
spelets begynnelse har satt sitt segel
och Romeo må, helt på sin egen vinning,
hända ha satt sin Julias lycka i publikens spegel



Men blir vi förda bakom ljuset?
dra med mig in bakom ridån
låt mig få smaka utav lyckoruset
förinta alla 'till och från'





let me just be in love with you




Fri vers av Litage
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 22:19



Bookmark and Share


  Lady Alassa
fantasifrisk kåtleksfull
En raffine rad balans gång mellan Amor och Eros; daggfrächa rim
Rytmen ren musik för mina öron. Tackar vördsamt.
2011-01-31

    honeysuckle
väldigt fin
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Litage
Litage