Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som fattas i ditt lögnaktiga ansikte (kort)

Du bara ljuger
Kärlek suger

Du vet att tiden går
Och ingenting kommer
att förändras, eller hur?

Du vet det.
Du vet det.

Men baby, jag ångrar
ingenting. Ingenting.

Du borde förenkla ditt liv
Du borde ringa

Du borde ångra mig
Ångra vad du gjorde med mig


Du bara ljög
Dina ord var lögn

Kärlek duger inte

Det är något som fattas.




Fri vers av ThePrettyPoPuP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThePrettyPoPuP
ThePrettyPoPuP