Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs inte detta, ditt liv går förlorat då. Dra åt fucking helvete.


Läs inte detta.

Jag skriver - ingen läser
Jag skriker - ingen hör

Potatissäckarna fylls av konserverade rotfrukter
runt den springer en liten jävla snorunge

fan vad det bränner i mitt huvud, i mitt kranium
som en av amors pilar, bensinindränkt, rakt igenom hjärnsubstans

Jag sa åt dig att inte läsa, ändå läste du
du läste orden som jag satt och kräktes ut
öppnade min själ som ett mittuppslag
för allmän beskådning som en modetidning

full av horor, det är vad min själ är, det är mitt
mitt... mittuppslag

jävla fittuppdrag, jag gick upp, jag, jag var stark
trodde jag, men jag föll handlöst, utan att veta om det
förrän jag träffade botten. Jag blev slagen hårt,
på platsen dit jag tagit mig.

Han la sin hand på sitt egna lår,
tittade ut över sina egna får, det var redan vår,
och sedan såg han var han hade felat, så,

han tog en stekpanna, slog den i fontanell
han visste hela tiden han inte kunde ångra sen
han stångade sitt huvud hårt mot bärande väggar
han drog sin hud längs med långa skärande eggar

sen dog han, och det var det. slut.






Fri vers (Spoken word/Slam) av chlamydosaurus
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-01-05 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chlamydosaurus
chlamydosaurus