Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fylleskriver, rakt från hjärtat. eller något.


För många flickor

Jag har för många i huvudet,
för många i sängen.
Jag har för många i registret,
för många i duschen.
Jag har för många i låtar,
för många i min närhet.

Varje gång jag rör en ny,
finns de andra alltid med.
Jag vill tänka på något annat,
men det går inte,
för mina flickor finns alltid med,
de har fastnat
innanför min panna.




Fri vers av Jupiter
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 05:44



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
detta var ett oväntat problem!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter