Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILD LUST

nu rusar vild lust genom ådrorna

alltid lika hänsynslös

den är som grottmannen på stenåldern

den är så primitivt skabrös

Gud spann ditt socker på ett särskilt sätt

så att du blev extra söt

nu rusar vild lust genom ådrorna

den kom, den stegrades, den njöt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-05 15:30



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra beskrivet!! Riktigt bra.
2011-01-05

  mare VIP
Tänk vad lusten ställer till med :)
2011-01-05

  Måna N. Berger
Läckerbit!
2011-01-05

  Mats Henricson
Här var det hett ,minsann ! Som vanligt med elegans och stilfullhet !
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP