Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla och orden bara kom idag. Stela leder som inte vill vara med på morgonen, vaken sedan kl 04:55.


Snö, snö, snö

Snö, snö

snö

överallt snö


Snö i skorna,

snö på bilrutan

snö på vägen

snö innanför jackan


snö, snö

snö

överallt snö



men plötsligt ser jag
en sparkstötting som kommer
farande då plogen varit framme

och hej vad det går på


snö, snö

snö

överallt snö


sparken lockar fram barndomsminnen
då min far satt ihop många sparkar
och gjorde ett långt sparktåg för oss
barn med kompisar


snö, snö

snö

överallt snö

men på mitt bord just nu
står en vacker tulpanbukett

i vårens underbaraste färg

som är GUL

110105




Fri vers av sajo
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-05 15:31



Bookmark and Share


  Elwania
"Um" precis så är det SNÖ överallt
men som du skriver finns det ljusstunder i allt detta vita ljus
för mig är det då solen lyser på den enorma gräddtårtan jag omges av, Som ger tulpankänslor
2011-01-07

  anits VIP
Ja, så är det den här vintern
bara snö överallt och mer ser
vi ut att få
2011-01-06

  aol
bra vackert skriftat
2011-01-05

    ej medlem längre
Det är så nu, snön målar både människor och naturen med sin vita färg. Fint skrivet med ett vårtecken på slutet!



/Ann
2011-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Som grodorna och myggorna i Egypten på faraos tid.
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo