Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trettondagen 2011


Drömsyn

Med barr i håret

från den rotlösa granen

lyfter en ängel

tar min hand och leder mig

genom mörkret mot ljuset




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-06 11:41



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. =)
2011-02-23

  Maria T
Så fint att ledas
mot ljuset
2011-01-21

    ej medlem längre
En underbar, fin och hoppfull tanka. Fint skrivet!



/Ann
2011-01-09

  anits VIP
Så fina och hoppfulla rader
2011-01-06

  Bibbi VIP
Så skön och hoppfull.
2011-01-06

  Monika A Mirsch VIP
så mjukt - så vackert - så full av hopp i flytande tanka
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP