Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELGONENS KVARTER

allt det jag längtar efter här

ska vara glömt en gång

min evighet är ljus och lång

och fylld av segersång

allt det jag gjorde som var fel

ska ingen minnas mer

där är jag slutligt trygg och hel

i helgonens kvarter

 

 

allt det jag aldrig fick och som

jag saknat är då glömt

och glömda är de underliga

drömmar som jag drömt

när Gud är allt i alla

i oändlig evighet

så ska jag mättas permanent

av Faderns härlighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/4 2010

 






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2011-01-06 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint! Hoppet om en evig härlighet!
2019-01-15

  anits VIP
Underbara rader
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP