Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att ta fram snöskyffeln igen



Längtade efter snö
blev bönhörd och mer därtill
längtar efter tö




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 16:55



Bookmark and Share


  Anna*
Japp! Jag längtar tö nu! Vår och värme skulle sitta fint!
2011-01-08

    ej medlem längre
Här har vi för mycket...
2011-01-07

  * MARY *
precis så är det.......................!
2011-01-06

    C3H5(NO3)3
snön är så HÄRLIG! I löööööööööööööööve it! :)
2011-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig längtat efter snö.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP